Planerardag

Som rubriken lyder så har vi dels planerat vad vi ska göra de kommande veckorna, men även planerat kök samt alla lampor vi ska ha i taket på nedervåningen eftersom de redan nu måste förarbetas och läggas ner i golvet på övervåningen för att slippa utanpåliggande el i taket. Vi har även rensat ut allt bråte som vi hade på nedervåningen, gammalt material som ska sparas, dörrar, fönster och lister som vi inte ska använda för tillfället. Så nu känns det riktigt bra med ordning och reda och fint städat till jul fick vi med :) Här ser ni hyllplanen som Jesper byggde ihop idag för att vi skulle kunna få mer yta på golvet och det blev en väldigt stor skillnad, mycket skönt och kunna ta sig fram nu.
Och här ser ni vårt framtida kök, visst är det fint! Skämt åsido...vi planerade och tejpade upp för att i första hand planera vart vi ska ha takfläkten och dess ventilation eftersom jag ville vara lite extra jobbig och ha spishällen mitt i rummet i köksön och då var vi tvungna att se vart fläkten hamna för att kunna lägga in ventilationsrören i golvet ovanför. Så i mitten ser ni köksön med hällen och i bakgrunden köksbänk med inbygd soffa under fönstret, sen ska även väggen som ni ser till höger rivas ner så köket kommer bli större än detta, men det får ni mer bilder av längre fram i detta projekt.
Och här här ser ni vart köksbänken kommer hamna tagen från ingången ifrån hallen, så kommer diskhon hamna där elementet sitter idag
Nu på tisdag kommer rörmokaren och arbetar med toaletten, arbetet med ventilationen ska även påbörjas och vi kommer också få en container som vi beställt så vi kan städa upp på allt material som vi slängt ut från övervåningen, vilket ska bli skönt så att det kan se lite mer städat ut på gården. Nu har vi varit väldigt duktiga med två inlägg på raken, vem vet...det kanske kommer ett nytt snart igen! :)
Visa fler inlägg