Helgens pyssel!

Helgens arbete har löpt på mycket bra och vi har gjort en del småpyssel lite överallt men som har gjort stort resultat. Vi har bland annat lagt dit spånskivegolv i vårt sovrum där garderoben kommer att bli, och det gjorde mycket att se ett mer färdigt golv än tidigare då man såg all isolering och golvvärmeslangarna:
Sedan har vi byggt upp en vägg mellan vårt sovrum in till det nya allrummet/verandan. Jesper byggde upp väggen och jag kom efter och isolerade:
Tänk vad mycket det gör när väggarna börjar komma på plats och man kan se att rummet börjar få sin helhet:
Det har blivit en del isolerande denna helg men eftersom jag inte tycker det är så jättetråkigt så har det gått fint. Det har blivit isolering i…. …verandan på nedervåningen:
…verandan/allrummet på övervåningen:
…samt i sista delen av det golv på övervåningen som inte har fått golvvärmeslang än:
Det känns riktigt kul att vi påbörjat arbetet med sista delen av golvet på övervåningen, så nu kan vi börja rikta golvet, förbereda med träklossar och plåt i golvet och sen ner med slangen och sedan på med golv och vips så har vi golv färdigt på hela övervåningen :D Avslutar inlägget med två olika bilder fast från samma vinkel för att lättare kunna se förändringen. Svårt att förstå själv att det såg ut såhär för typ två veckor sedan men man vänjer sig fort. Väggen på bilden till vänster byggde Jesper också upp igår så även den få sig lite kläder (isolering) nästa gång vi ses! :)
Visa fler inlägg