Lite av allt på en gång

Hej på er igen! I fredags så beställde vi äntligen köket så nu väntas det komma om 5 veckor så otroligt häftigt då det kändes som att det aldrig skulle gå att bestämma sig för ett kök med alla dess detaljer men nu är det faktiskt gjort så under tiden vi väntar så förbereder vi på den plats i huset där köket ska vara. Det blir till att fixa tak, väggar golv och el så kan vi bara smälla upp det sen :) Såhär ser det ut i köket just nu när vi har reglat väggarna:
Vi har också satsat på utsidan och Jesper har fortsatt att spika panel på utbygget ifram och jag fick den stora äran att tvätta fasaden. Har påbörjat husets framsida för att kaaaaanske kunna måla det till helgen vore så roligt! Men jag har iallafall tvättat fasaden med alg- och mögeltvätt och hjälp vilken skillnad det blev. Trodde aldrig att ett sådant arbete ens kunde vara kul men oj så fel jag hade. Här kan ni se hur man får maskera sig för att inte bli genomblöt av varken tvättmedel eller av vattnet vilket ändå inte gick att undgå hehe:
Man ser verkligen vilken skillnad det är, kolla bara här hur den svarta brädan plötsligt blev vit igen så coolt :D
Och för 2h sen så grundmålade vi det som var trärent och som behövde få lite grundfärg och såhär såg det ut när vi åkte därifrån ikväll:
På fredag kommer ju förhoppningsvis våra fönster så vi kan sätta in några i helgen samt måla framsidan av huset bara vädret håller upp så det får vi hålla tummarna för! God kväll :)
#1 - - Anonym:

Vilken fantastisk resa ni gör!! Man blir alldeles varm i kroppen av att följa era framsteg.. Huset har redan nu fått ett otroligt lyft:) väntar med spänning hur det kommer bli med nya fönster! Häng i! Jag lovar att hålla tummarna för uppehåll :) må så gott!!

#2 - - Anonym:

Underbart att se er ungdomar förvalta och ta hand om detta vackra hus! Fler borde göra som er istället för som i dagens samhälle alltid köpa nytt. Önskar att jag fick komma och se ert hus i verkligheten en dag! All lycka till!