Hej hopp!

Nu får det vara skärpning på vårt bloggande, det blev tyvärr ingen uppdatering från förra helgen då vi prioriterade annat. Men denna helgen var vi alltså tillbaka igen. Fredagen började med att hämta wc-stol, duschdörr samt elgrejer till toaletten som vi beställt. Det blev mycket bra och nu är man ivrig på att få se hur det kommer att se ut på plats men det får vi vänta med ett litet tag till. Det är i alla fall skönt att ha sakerna förberedda hemma. 
 
Vi hämtade även två par garageportar som vi bestämde oss för att sätta in i våra garage.
Eftersom lördagen bjöd på så otroligt fint novemberväder så satte vi in ena porten i det mindre garaget som vi har på gården.
 
 
Kan hålla med om att porten inte är av finaste skick för tillfället men den fyller sin funktion precis som den ska. Så när våren närmar sig så ska den målas om till svart så som träporten såg ut innan vi satte in denna. Sedan så ska självklart vårt lilla garage få ett finare utseende men det projektet tar vi då :) 
 
 
I lördags och söndags så har elen börjat förberedas på toaletten så här kan vi se vart våra spotlights ska sitta i taket. 
 
 
 
Och såhär ser det ut där framtida badrumsskåp med tvättställ ska stå, med ett uttag på varsin sida där de fina lamporna ska sitta som jag visat i tidigare inlägg, så blir det en spegel i mitten över handfatet. 
 
 
Vi har också hunnit med att börja isolera taket på andra sidan av övervåningen...
 
 
Med en kort summering så är vi nöjda med arbetet i helgen, nu inväntar vi rörmokaren som ska komma inom de närmsta veckorna och fixa med avlopp och vattenledningar till toaletten men tills dess så hoppas vi på lika fint väder som denna helg så kan snön få komma till julen sen :) 
 
 
 
 
Visa fler inlägg